Vård, omsorg och pedagogik

Utbildningar inom vård, omsorg och pedagogik - finns även under lärlingsutbildningar.

Basutbildning till barnskötare/elevassistent: Yrkespaketet ska ge dig som elev kunskap för ett arbete inom pedagogisk verksamhet. Yrkespaketet är på 900 poäng. I samband med att du söker denna utbildning rekommenderar vi dig att söka en av påbyggnadsutbildningarna: Barnskötare eller Elevassistent (400 poäng). Läs mer om Basutbildning till barnskötare/elevassisitent  (PDF, 77 KB)

Påbyggnadsutbildning till barnskötare: Yrkespaketet ska ge dig som elev kunskap för ett arbete inom pedagogisk verksamhet. Efterfrågan på utbildad arbetskraft är stor. Utbildningen i sin helhet (1300 poäng) ger kunskaper för arbete som Barnskötare. Läs mer om Påbyggnadsutbildning till barnskötare (PDF, 76 KB)

Påbyggnadsutbildning till elevassistent: Yrkespaketet ska ge dig som elev kunskap för ett arbete inom pedagogisk verksamhet. Efterfrågan på utbildad arbetskraft är stor. Utbildningen i sin helhet (1300 poäng) ger kunskaper för arbete som elevassistent. Läs mer om Påbyggnadsutbildning till elevassistent (PDF, 76 KB)

Vårdbiträde till undersköterka: Om utbldningen; Flex och distans Flex innebär att du får individuellt studieupplägg som är anpassat för dig, du kan delta i grupp vilket innebär att du deltar i föreläsningar, studieträffar, seminarier, praktiska övningar som är schemalagda och lärarledda. Läs mer om Vårdbiträde till undersköterska (PDF, 77 KB)

Vård- och omsorgsutbildning Inriktningar: akutsjukvård, äldreomsorg, funktionsvariation, psykiatri och socialt behandlingsarbete: Utbildningen ger dig formell undersköterskekompetens för att arbeta exempelvis inom akutsjukvård, äldrevården, psykiatrin, på behandlingshem och gruppbostad. Du kan även välja att studera inriktningen äldreomsorg som lärling och då genomför du större delen av utbildningen på en arbetsplats. Läs mer om Vård- och omsorgsutbildning (PDF, 77 KB)

Vård- och omsorgsutbildning - akutsjukvård: Utbildningen passar dig som vill arbeta med människor i olika sektorer inom vård och omsorg. Utbildningen leder till en formell undersköterskekompetens och ger kompetens att arbeta på vårdcentraler eller sjukhus. Den ger också grund för fortsatta studier. Läs mer om Vård- och omsorgsutbildning - inriktning akutsjukvård (PDF, 77 KB)

Vård- och omsorgsutbildning - äldrevård: Utbildningen passar dig som vill arbeta med människor i olika sektorer inom vård och omsorg. Utbildningen leder till en formell undersköterskekompetens och ger kompetens att arbeta inom hemtjänsten eller omsorgen av äldre och funktionsnedsatta, på vårdcentraler eller sjukhus. Den ger också grund för fortsatta studier. Läs mer om Vård- och omsorgsutbildning - inriktning äldrevård (PDF, 77 KB)

Uppdaterad: