Restaurang och livsmedel

Utbildningar inom restaurang och livsmedel - finns även under lärlingsutbildningar.

Kock: Utbildningen ger dig kunskaper för arbete med matlagning i offentlig eller privat restaurangverksamhet. Den ska ge en bred grundläggande kompetens för arbete med kalla och varma rätter i såväl stora som små kök. Läs mer om utbildningen till kock (PDF, 142 KB)

Servitör: Utbildningen ger dig kunskaper för arbete med servering inom restaurang- och besöksnäringen. Utbildningen ger kunskaper som motsvarar yrkesutgången servitris eller servitör på gymnasial nivå. Läs mer om utbildningen till servitör (PDF, 142 KB) 

Ansökan

Från och med augusti ingår Vuxenutbildningen Linnés restaurangutbildningar i Utbildnings- och jobbcenter. Sök på skola under Kurspaket på ansökningswebben: Utbildnings- och jobbcenter i Ekeby. 

Här ansöker du till vuxenutbildning

Uppdaterad: